11 Οκτ 2013

Η πραγματική θεωρία των δύο άκρων ή του ενός

Η μετάφραση σε κατανοητά Ελληνικά, της ομιλίας του κ. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, είναι η εξής : "Έλληνες επειδή δεν ξεσηκωθήκατε, που σημαίνει ότι δεν ενοχλείστε, εμείς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε συνέχεια μέτρα, διότι είμαστε αποδεκτοί". Στην ουσία, υπήρξε επίσημη αποδοχή της θεωρίας των δύο άκρων, για την οποία ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, στο ΣΚΑΙ, "διερρήγνυε τα ιμάτιά του" ότι δεν εκφράσθηκε ποτέ από τη Ν.Δ!!

Επιπλέον επειδή στην Ελλάδα πειραματίζονται Ευρωπαίοι και διεθνείς δανειστές, η δεξιά συγκυβέρνηση του τρόμου Σαμαρά-Βενιζέλου, τελεί και υπό την αιγίδα των off-shore κερδοσκόπων και οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχει περίπτωση να δουν άσπρη ημέρα ποτέ!! Για να είναι σίγουροι δε, ότι δεν θα τους απειλήσει κανείς, η ακροδεξιά ομάδα του Σαμαρά, που κατοικοεδρεύει στου Μαξίμου, έριξε εδώ και καιρό στο τραπέζι, τη θεωρία των δύο άκρων, που μοναδικό στόχο έχει να τρομοκρατήσει τον Έλληνα πολίτη και έτσι, από φόβο και μόνο, να στραφεί και τελικά να ψηφίσει τους δύο τρομοσυγκυβερνήτες. Η θεωρία των δύο άκρων έχει και ένα άλλο πλοκάμι, πέρα από τον ψυχολογικό πόλεμο των πολιτών, την διαγραφή κομμάτων που τραβούν ψήφους από τα δύο κόμματα. Ναι η Χρυσή Αυγή είναι φασιστικό κόμμα, αλλά τι θα κάνουν που ο ΣΥΡΙΖΑ, καθαρά αριστερό κόμμα, τραβά κι αυτό ψήφους? Η τρομο-ομάδα των ακροδεξιών στοιχείων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά-βλ. Φαήλο Κρανιδιώτη-όλο και κάτι θα μηχανευτεί για να τους "βγάλει από τη μέση" και να αναχαιτίσει την πιθανότητα ανόδου της αριστεράς. Η επιχείρηση "διαγραφή αντιπάλων" έχει ξεκινήσει, με παράλληλες ενέργειες, όπως το κλείσιμο του διακόπτη της Δημόσιας Τηλεόρασης, τις απολύσεις (διαθεσιμότητες) και τόσα άλλα στοιχεία που απαντώνται μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, τύπου Ίντι Αμίν Νταντά.

Η Νέα Δημοκρατία θυμίζει όσο τίποτε άλλο το Γερμανικό Εργατικό Κόμμα του 1920, που έχει τη βάση του μίσους και της ισοπεδωτικής προπαγάνδας στα σκαριά. Είναι ένα καθεστώς έντασης, πόλωσης, βίας, προπαγάνδας, αστυνομοκρατίας και λογοκρισίας, εγκεκριμένο από το κομματικό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, μέσα σε ένα περιβάλλον ναζιστικής ανομίας, μιας οικονομοκρατούμενης, από την εγχώρια και διεθνή ελίτ, χώρας.
Επειδή "μου αρέσει" η θεωρία των δύο (2) άκρων, αμφιβάλλει κάποιος ότι μεγάλο μέρος της Ν.Δ είναι ακροδεξιό? Μαζί, λοιπόν, με τη Χρυσή Αυγή, ας πάει και η Ν.Δ. παρέα, για να ολοκληρωθεί πραγματικά και εννοιολογικά η θεωρία. 
Σημείωση : Η θεωρία των δύο άκρων, είναι η θεωρία του ενός άκρου. (Ν.Δ.+Χ.Α)

Άρθρο Μ.Γ.Δ.
Πηγή : Ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια: